Bilgisayarı tekrar formatlamak gerekli mi?

Hocam sileyim mi dosyalarımı peki yoksa içinde kalsın mı çünkü 5,15 GB diyor.

Hocam sileyim mi dosyalarımı peki yoksa içinde kalsın mı çünkü 5,15 GB diyor.

Rufus otomatik silecek. Eğer önemli verilerin varsa onları diskine taşı ya da Google Drive gibi yerlere yedekle. ISO dosyasını yazdırdıktan sonra kalan boş alanını bana göster, olmazsa USB belleğin içine ayrı klasör oluşturup dosyalarını oraya atabilirsin, ISO dosyasını yazdırdıktan sonra tabii.

Anladım çok teşekkür ederim bu kaç saat sürer çünkü gece 1 gibi biterse iyi olmaz sabah mı yapayım çok uzun sürüyorsa ve bizim internetimiz çok kötü 11 Eylül'de Türk Telekom 24 Mbps internete geçeceğiz şimdi internetimiz 1 mbsp yani çabuk ineceğini düşünmüyorum 5GB şeyin.

Çünkü 12 saate iner yazıyor sabah yapacağım yani sonra uzun sürermi peki.

Kurulum kısa sürüyor ancak internetini bilemem. Kurulum 15 dakika falan sürer. USB ile kurunca çok az sürüyor. SSD kullanıyorsan 15 dakika falan olur yani masaüstünü görmen.

Kurulum kısa sürüyor ancak internetini bilemem. Kurulum 15 dakika falan sürer. USB ile kurunca çok az sürüyor. SSD kullanıyorsan 15 dakika falan olur yani masaüstünü görmen.

HDD var hocam 1 TB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…