Çok iyi temizlemişsin tebrik ederim. İşlemcinin ismini falan da temizlemişsin
Şaka bir yana "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem"'den görünüyor mu?
Çok iyi temizlemişsin tebrik ederim. İşlemcinin ismini falan da temizlemişsin
Şaka bir yana "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem"'den görünüyor mu?
Konu troll mü? Trollse komik değil troll değilse daha da komik değil. Sistemde bir sorun yok. Ryzen 5 1600 işte görüyor sistem nerede görmüyor? Denetim masasında da varmış daha neresi garip? Hadi onu da geçtim sistem işlemciyi görmese açılır mı? Ne garip bir konu ya.
Konu troll mü? Trollse komik değil troll değilse daha da komik değil. Sistemde bir sorun yok. Ryzen 5 1600 işte görüyor sistem nerede görmüyor? Denetim masasında da varmış daha neresi garip? Hadi onu da geçtim sistem işlemciyi görmese açılır mı? Ne garip bir konu ya.
Haklısınız da bilgisayarı temizledikten sonra gaming App’ta işlemci görünmüyor ve CPU-Z’de mainboard kısmında chipset görünmüyor. Onla alakalı mı acaba onu anlayamadım.
Haklısınız da bilgisayarı temizledikten sonra Gaming App’ta işlemci görünmüyor ve CPU-Z’de mainboard kısmında chipset görünmüyor. Onla alakalı mı acaba onu anlayamadım.
Attığınız resimde chipset gözüküyor. X370 olarak gözüküyor sayfada. Onun dışında bu işlemi yapmadan önce Gaming App'te bahsettiğiniz yerde işlemci gözüküyor muydu?
Attığınız resimde chipset gözüküyor. X370 olarak gözüküyor sayfada. Onun dışında bu işlemi yapmadan önce Gaming App'te bahsettiğiniz yerde işlemci gözüküyor muydu?