Bilgisayari temizledikten sonra işlemci ısınma sorunu

NightAngry

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bilgisayarı tamamen bi temizleyelim dedik tüm parçaları söküp temizleyip taktik fakat işlemci çok ısınmaya başladı bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün bilgisayarı tamamen bi temizleyelim dedik tüm parçaları söküp temizleyip taktik fakat işlemci çok ısınmaya başladı bunun çözümü nedir?
Parçaları temizlerken termal macunu da mı temizlediniz yoksa? Elinizde sağlam bir termal macun yokken bilgisayarı sökmeyin. Termal macun soğutma bloğu ve işlemci yüzeyi arasındaki ısı iletkenliğini sağlar. İşlemci sırtı boşta kaldıysa çabuk ısınması hatta reset atması gayet normaldir.

Son düzenleme:
Bir zamanlar benimde başıma geldi. Termal macunu silmiştim sonra derhal gidip bir macun alarak durumu düzelttim.

Hepinize teşekkür ederim termal macun almamışken temizledim bugün termal macun alıp deneyeceğim hepinize çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı