Bilgisayarı temizledikten sonra PC'nin açma tuşu yanıp sönüyor

RetR0_Z

Decapat
Hepinize merhaba bugün bilgisayarımı temizlemeye daha çok toz almaya karar verdim ama temizlikten sonra ekrana görüntü gelmiyor ve bilgisayarın tuşu yanıp sönüyor statik elektrik kapmış olabilir diye düşünüyorum bu arada temizliği saç kurutma makinesiyle yaptım ayrıca kasam Cooler Master TD500 şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Hepinize merhaba bugün bilgisayarımı temizlemeye daha çok toz almaya karar verdim ama temizlikten sonra ekrana görüntü gelmiyor ve bilgisayarın tuşu yanıp sönüyor statik elektrik kapmış olabilir diye düşünüyorum bu arada temizliği saç kurutma makinesiyle yaptım ayrıca kasam Cooler Master TD500 şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Zarar vermişsin, bunlara zarar verdiğin için ekrana görüntü gelmiyor olabilir, anakart, işlemci, ekran kartı ve RAMler.

Son düzenleme:
Sistemde herhangi bir hata varsa onu gösteriyor. Hata tespiti için kullanılıyor. Anakartınızın modelini yazarsanız ben de bakabilirim.

Kullanım kılavuzunda göremedim muhtemelen yoktur. Ekran kartını ve RAM'lerin düzgün oturup oturmadığına bakın olmazsa tanıdığınız bilgisayarcı ile iletişime geçin.

Kullanım kılavuzunda göremedim muhtemelen yoktur. Ekran kartını ve RAM'lerin düzgün oturup oturmadığına bakın olmazsa tanıdığınız bilgisayarcı ile iletişime geçin.

İki tane RAM var bir tanesi sanki tam girmemiş gibi ama bir tane daha var bence onda sıkıntı yok ama bu akşam bilgisayarcımla iletişime geçeceğim.

İki tane RAM var bir tanesi sanki tam girmemiş gibi ama bir tane daha var bence onda sıkıntı yok ama bu akşam bilgisayarcımla iletişime geçeceğim.

Muhtemelen ekran kartını çıkartmaya çalışırken RAM'lere temas ettiğinden dolayı yerinde oynamış olabilirler. Eğer kendinize güveniyorsanız RAM'leri çıkartıp takabilirsiniz. Eğer yapmak isterseniz güç kablosunu söküp işleme başlayın.

Muhtemelen ekran kartını çıkartmaya çalışırken RAM'lere temas ettiğinden dolayı yerinde oynamış olabilirler. Eğer kendinize güveniyorsanız RAM'leri çıkartıp takabilirsiniz. Eğer yapmak isterseniz güç kablosunu söküp işleme başlayın.

İlk önce bir akşam statik elektrik var mı diye kontrol edeyim ve bilgisayarcıya yazayım sonra bakarım şu an malum ailemden de biraz azar yediğimden elim ayağım titriyor bir sakinleşmem lazım.

Arkadaşlar olay mutlu sonla bitti meğerse ben temizlerken hiçbir zarar vermemeşim sadece RAM tam olarak girmemiş taktım ve şu an bilgisayar gayet iyi çalışıyor yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı