Bilgisayarı temizlemek için hangi izopropil alkol kullanılır?

Hızlı kuruması ve tortu bırakmaması için %99.9 olması yeterli. Marka fark etmez.

Ancak ekranlı ürünlerde kullanmaktan kaçının. Monitörü bir sileyim falan diye düşünmeyin sakın 😂

Saflık oranı aynı. Izopropil Alkol yine Izopropil Alkoldür. Bir farkı yok.
Brtr olan pandemiden önce çok çok daha iyiydi. Pandemi başlayınca fiyatını bi anda uçurdular ve nedense benzin-motor yağı tarzı bi kokusu olmaya başladı. Saflığı konusunda şüpheliyim artık.

Hızlı kuruması ve tortu bırakmaması için %99.9 olması yeterli. Marka fark etmez.

Ancak ekranlı ürünlerde kullanmaktan kaçının. Monitörü bir sileyim falan diye düşünmeyin sakın 😂
%75 alkol-su karışımı yaparak siliyorum. Monitörü de siliyorum sıkıntı yok. Tek sıkıntısı alkolle silince çabuk toz tutuyor. Piyasadaki solisyonlarla silince geç toz tutuyor.

%75 alkol-su karışımı yaparak siliyorum. Monitörü de siliyorum sıkıntı yok. Tek sıkıntısı alkolle silince çabuk toz tutuyor. Piyasadaki solisyonlarla silince geç toz tutuyor.
Alkolü hiç bir şekilde ve oranda monitör ekranında kullanmayın. Koruyucu katmanı aşındırıyor.

En güzel ve etkili yöntem 500ml suya 4-5 damla amonyak ve kaliteli bir mikrofiber bez.
Lekeler çok inatçı ise amonyak miktarını biraz artırabilirsiniz.

Amonyakla işim olmasın diyorsanız 50/50 oranda beyaz sirke ve su işinizi görür.

https://www.akakce.com/temizlik-bezi/en-ucuz-koroplast-mikrofiber-cam-bezi-fiyati,901677936.html bu bezi öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı