Bilgisayarı topladıktan sonra Windows kurulması gerekli mi?

sefa10032

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Dün itibarıyla bir bilgisayar topladım ama henüz açmadım. Açtıktan sonra BIOS ayarlarını da yaptıktan sonra direkt açılacak mı PC yoksa önce Windows mu yüklemek gerekiyor. Deneme sürümü olarak açamıyor muyuz?

Herhangi bir işletim sistemi yoksa açılacak bir önizleme de olmaz haliyle bir işletim sistemi kurarsanız o işletim sistemine giriş yapabilirsiniz. Windows veya Linux işletim sistemlerinden herhangi bir sürümünü kurabilirsiniz. Bilgisayarı satın aldığınız firma sizin için bir sistem kurduysa zaten onu kullanıp ekran açılışı sağlanacaktır. Ama yoksa siyah ekrana bakarsınız. Yoksa bilgisayar farklı kullanım içinde kullanılabilir elbette.

Windows olmazsa neyi açıcaksın zaten anca boş siyah ekrandaki 1-2 satır yazılara bakarsın.

BIOS deneme sürümü ile açabilir bilmeden öğrenme gayretine girmeden yanlış bilgi vermeyin.

İşletim sistemi yüklü değilse deneme sürümü olarak nasıl açacak acaba?
Açabilir kendi kendine boot ediyor işletim sistemini. fişe taktıktan sonra elektrik enerjisiyle birlikte kodlar gelmeye başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS deneme sürümü ile açabilir bilmeden öğrenme gayretine girmeden yanlış bilgi vermeyin.

Cahil cahil konuşmayın.
Bios deneme sürümü ne arkadaşım? Bios deneme sürümünü de ömrümde ilk kez duydum. Biosta deneme sürümü diye bir şey yok. Windows deneme sürümü demek istediniz heralde. İşletim sistemi yüklü değilse neyi açacak? Giriş ekranında kalır. Acayip acayip yorum yapmışsın.

Siyah giriş ekranı gelince bilgisayar açılmış mı oluyor eğer işletim sistemi yoksa?! İşletim sistemi yoksa neyi boot edecek?

Son düzenleme:
Siyah ekran geldiğinde CMD açıyorsun oradan kodları diziyorsun kendi kendine elektrik enerjisiyle boot ediyor sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…