Bilgisayarı Tv'ye Bağlamak

@Silinen üye hangi kabloyla bağlantıda sorun oluyor, monitörlerin çözünürlükleri nedir, ekran kartının markası nedir? Bu gibi şeyleri yazarsan yardımcı olabilirim.

Televizyon görüntü seçeneklerine girip, görüntü formatını 16:9 yerine farklı seçeneklere getirin taşma sorunu muhtemel çözülecektir. Biraz kurcalayın!

Ekleme: Konuyu açan arkadaşın televizyonu LG ise; ayarlar menüsünden görüntü seçenekleri 16:9 yerine "Sadece Tarayın" kısmına getirerek sorunu çözebilir.

Son düzenleme:
@Silinen üye hangi kabloyla bağlantıda sorun oluyor, monitörlerin çözünürlükleri nedir, ekran kartının markası nedir? Bu gibi şeyleri yazarsan yardımcı olabilirim.

Notebook samsung 1366x768 çözünürlükte, televizyoz ise beko 1920x1080 ve 1366x768 ikisini de denedim hdmi ile görüntü oturmuyor. Ekran kartı AMD HD7670m

Ekran görüntüsünü 1360x768 yaparsan tam oturur. Fullhd oturması lazım, olmuyorsa catalyst>dahili flat panellerim>özellikler menüsünü açıp "gpu ölçeklendirilmesi"ni seç ve alt kısımdan "görüntüyü tam panel boyutuna ölçekle"yi seç. Bundan sonra hala görüntü oturmuyorsa monitörün ayarlarında birkaç şeyi değiştirirsen sorunun çözülecektir.

Sadece tarayın yaptım sorun çözüldü ama bu sefer ses televizyondan gelecegine bilgisayardan geliyor bildigim kadarıyla hdmı sesde veriyor.
Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı tüm sorunları çözdüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…