Bilgisayarı USB ile sıfırlayınca lisans gider mi?

Nemİx

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı USB ile sıfırlayınca lisans gider mi?

Bilgisayarı alırken Windows ücretsiz olarak geldi ben kendim aldım ve bilgisayarı USB ile sıfırlarsam yeni bir lisans almak zorunda kalır mıyım veya etkinleştirilen lisans otomatik olarak geri mi gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM ise gitmez. Retail ise gider ve tekrar etkinleştirme yapmanız gerekir. cmd'yi açıp slmgr -dli komutunu girdfiğinizde açılan ekran size lisansınızın hangi tür olduğnu gösterecektir. Saygılarımla.

Bildiğim kadarıyla bilgisayarla dahili gelen Windows anakarta işleniyor ve format atılsa bile tekrar yükleme ekranında sorun olmuyor.

OEM ise gitmez. Retail ise gider ve tekrar etkinleştirme yapmanız gerekir. cmd'yi açıp slmgr -dli komutunu girdfiğinizde açılan ekran size lisansınızın hangi tür olduğnu gösterecektir. Saygılarımla.
1639920177084.png

Gördüğünüz üzere lisansınız OEM lisans. Yani anakartınıza gömülü durumda. Temiz kurulumda otomatik olarak lisanslanacaktır. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı