- Makaleler
- 8
NodeMcu programlayarak yapabilirsiniz kendiniz. @SideWinder bu konuyu biliyordu sanırım.O modüller hazır olarak satılıyor mu? Yani tak çalıştır şeklinde.
NodeMcu programlayarak yapabilirsiniz kendiniz. @SideWinder bu konuyu biliyordu sanırım.O modüller hazır olarak satılıyor mu? Yani tak çalıştır şeklinde.
Donanımsal pek bilgim yoktur, öyle şeyleri yapamam. Bana daha çok tak çalıştır hesabı bir şey gerekli.NodeMcu ile yapılabilinir.
Donanımsal pek bilgim yoktur, öyle şeyleri yapamam. Bana daha çok tak çalıştır hesabı bir şey gerekli.
Maalesef ki tak çalıştır bir şey olamaz. Bunun güvenlik sertifikası vs var. En iyi fikir akıllı prizlerden alıp BIOS'tan elektrik gelince çalışacak moda almak. Bu şekildr prizi açtığınızda bilgisayar otomatik açılacak.Donanımsal pek bilgim yoktur, öyle şeyleri yapamam. Bana daha çok tak çalıştır hesabı bir şey gerekli.
Maalesef ki tak çalıştır bir şey olamaz. Bunun güvenlik sertifikası vs var. En iyi fikir akıllı prizlerden alıp BIOS'tan elektrik gelince çalışacak moda almak. Bu şekildr prizi açtığınızda bilgisayar otomatik açılacak.
Monitör ve bilgisayar için ikili alırsanız iş görecektir. Modem devamlı takılı kalabilir. Yani uzatmaya uzatma çekin hocamBu en basiti, işe yarar ama modem de aynı prize takılı. O akıllı prizler İnternet'e bağlanıyor bildiğim kadarıyla.
Monitör ve bilgisayar için ikili alırsanız iş görecektir. Modem devamlı takılı kalabilir. Yani uzatmaya uzatma çekin hocam![]()
Vardır hocam. Çok eski anakartlarda bile gördüm ben bunu.En basiti bu olacak galiba, ama yeni nesil anakartlarda böyle bir destek var mı? Yeni bilgisayar toplayacağım da uyumu var mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.