Bilgisayarı VGA Monitöre Bağlama

Artz

Centipat
Yeni bilgisayar aldım, monitor VGA girişli ama kasadaki VGA girişine taktığımda ekran kartını algılamıyor. DVI girişine takmam gerekiyormuş aldığım şahıs dedi ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız bilgisayarda harici bir ekran kartı var değil mi? Bu ekran kartının arkasında VGA çıkışı yoksa dönüştürücü almanız gerek. HDMI var ise HDMI to VGA, DVI varsa DVI to VGA dönüştürücü lazım. Şunun gibi dönüştürücülere bakın.

Hocam işlemciyi algılıyor VGA'ya takınca harici ekran kartı var ama işlevi yok DVI Olduğu için yani benim anladığım o ekran kartına birşey takmıyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 89
Hocam harici ekran kartınız varsa anakartın üzerindeki görüntü çıkışları çalışmaz. Eğer anakarta takmaya çalışıyorsanız çalışmaması normal. Ekran kartı üzerindeki çıkışlar için, eğer ekran kartının üzerinde VGA çıkışı yoksa, sahip olduğunuz çıkışlara göre HDMI to VGA veya DVI to VGA dönüştürücü satın alarak görüntü alabilirsiniz.

Anlıyorum herkesinin görüşünü alayım bi.
Hocam ekrana ekran kartından görüntü gidiyor mu yani dönüştürücü alıp bağlayacağım aklıma takıldı ekrana görüntü nasıl gidiyor?

Anlıyorum herkesinin görüşünü alayım bi.
Hocam ekrana ekran kartından görüntü gidiyor mu yani dönüştürücü alıp bağlayacağım aklıma takıldı ekrana görüntü nasıl gidiyor?
Sisteminizde ekran kartı varsa görüntüyü ekran kartından alacaksınız. Yani kablonun bir ucu ekran kartına, bir ucu monitörünüze bağlı olacak ve eğer ekran kartında VGA çıkışı yoksa dönüştürücü almalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı