EA App Bilgisayarı yeniden başlatınca hesaptan çıkış yapıyor

Yeager_san

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Paradis
EA App'e hesabımı giriyorum, girerken de beni bu cihazda hatırla seçeneğini aktif ederek giriş yapıyorum. Ancak bilgisayarı sonraki gün tekrar açtığımda hesabımdan tekrar çıkış yapıyor. Bunun sebebi nedir? Ne yapmam gerek?

EA App'e hesabımı giriyorum, girerken de beni bu cihazda hatırla seçeneğini aktif ederek giriş yapıyorum. Ancak bilgisayarı sonraki gün tekrar açtığımda hesabımdan tekrar çıkış yapıyor. Bunun sebebi nedir? Ne yapmam gerek?
Aynı sıkıntı bende de var kanka o yüzden ben saldım çözümünü de bulamadım. Bence sen de sal. Klasik EA oyunlarında bir problem çıkmasa bile illa bir yerde problem çıkartıyorlar.

Aynı sıkıntı bende de var kanka o yüzden ben saldım çözümünü de bulamadım. Bence sen de sal. Klasik EA oyunlarında bir problem çıkmasa bile illa bir yerde problem çıkartıyorlar.

Evet biraz sıkıntılı bir şirket. Ama önceden olmuyordu şimdi olmaya başladı. Offline iken olmuyor genellikle Online iken oluyor.

Evet biraz sıkıntılı bir şirket. Ama önceden olmuyordu şimdi olmaya başladı. Offline iken olmuyor genellikle Online iken oluyor.
Görev yöneticisi üzerinden Başlangıç kısmından aktif edip dene birde kanka EA'yi ben bunu denemedim çünkü EA'yi arada bir kullanıyorum o yüzden kendim elle açıyorum.

Aynı sorun bende de var maalesef.

Aynı sorun bende de var maalesef.

Hocam bilgisayara format atıp sürücüleri güncelledikten sonra oldu. Ayrıca bazı oyunlarda sisteminiz bu oyunu açmak için yeterli değil hatası vermeye başladı.

IMG_20230908_161020.jpg

Ayrıca şimdi bu hatayı verip duruyor.

Görev yöneticisinden eaplay başlangıcını kapattım. Kendim açtığımda yada oyuna tıklayıp program kendi açıldığında şifre istemiyor artık. Başlangıçdan kapatabilirsiniz.

Bunun sebebi bilgisayar açıldığında bilgisayarın internete geç bağlanması ve uygulamanın bundan önce açılmasından dolayı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı