Hocam acayip zorluyor son versiyonu en son indirdiğimde panda çok hantal ve Algılaması kötüydü. Önerilmemesi gereken bir yazılım bence.
Windows'un anti virüsünü kullanıyor olsaydım virüs hâla bellekte saklanıyor olurdu. Kaspersky Security Cloud kullan 10 yıllık bilgisayarı bile yavaşlatmıyor.Bilgisayarı zorlamayacak antivirus bulmak zor aga bazıları var elbette fakat virüse karşi etkisi olmaz Windows'ün kendi antivirusüne birakabilirsiniz fakat bayağı CPU yer.
Enteresan, benim bilgisayarıma da en hafif gelen oydu. Av-comparatives performans testlerinde de iyi sonuç vermişti.Hocam acayip zorluyor son versiyonu en son indirdiğimde panda çok hantal ve Algılaması kötüydü. Önerilmemesi gereken bir yazılım bence.
Kaspersky mükemmel ve bu kadar özellik varken Windows Defender'la yakın bir şekilde kaynak kullanıyor öneririm.Enteresan, benim bilgisayarıma da en hafif gelen oydu. Av-comparatives performans testlerinde de iyi sonuç vermişti.
Ben zaten bir kenarda köşede antivirüs olsun diye kullanıyorum, mükemmel koruma aramıyorum. İşimi karşılıyor.
HDD'ler için önermiyorum çok yüksek disk kullanımı var.Kaspersky mükemmel ve bu kadar özellik varken Windows Defender'la yakın bir şekilde kaynak kullanıyor öneririm.
Bende yavaşlatmıştı sistemi. Muhtemelen şununla ilgisi var:Kaspersky mükemmel ve bu kadar özellik varken Windows Defender'la yakın bir şekilde kaynak kullanıyor öneririm.
HDD'ler için önermiyorum çok yüksek disk kullanımı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.