Merhabalar. Windows 10 kullanıyorum ve bugün bilgisayarımda beklenmedik bir hatayla karşılaştım. Bilgisayarım açılırken ekranda ASUS logosu beliriyor fakat sonra Windows logosu gelmesi gereken yerde siyah ekranda kalıyor. Sizce nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
Ekran kartımda hdmı girişi olmadığı için hdmı dönüştürücü kullanıyorum
Ramlerde bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bu zamana kadar iyiydiler. Harddisk veya psu kaynaklı olabilir. Eki Görüntüle 621406 Eki Görüntüle 621406
Fotoğrafları yanlışlıkla 2 kez gönderdim kusura bakmayın. Boottaki bu sıralama normal mi?
Bence sorun dönüştürücüden kaynaklı. İki ucu HDMI olan bir kablo ile televizyona bağlarsanız ve bilgisayadan görüntü alırsanız sorun dönüştürücüde demektir. Denemenizde fayda var.
İnternette var görünüyor emin misiniz ?
Ama mesele HDMI olması önemli değil zaten. Bir şekilde dönüştürücü kullanmadan görüntü almayı denerseniz o bize yardımcı olacaktır.
İnternette var görünüyor emin misiniz ?
Ama mesele HDMI olması önemli değil zaten. Bir şekilde dönüştürücü kullanmadan görüntü almayı denerseniz o bize yardımcı olacaktır.
Aynı sorun bende de vardı bilgisayar açılıyor sonra siyah ekrana geçiyordu. Meğer bilgisayar açılıyor masaüstüne geliyormuş da dönüştürücü bozuk diye görüntü gelmiyormuş
Aynı sorun bende de vardı bilgisayar açılıyor sonra siyah ekrana geçiyordu. Meğer bilgisayar açılıyor masaüstüne geliyormuş da dönüştürücü bozuk diye görüntü gelmiyormuş