Çözüldü Bilgisayarım boşta 20W kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar. Bilgisayarım formattan bugün yeni geldi ve üstüne ek olarak 1TB HDD taktırdım. Eskiden boşta normalde 7-8W kullanırken şu an 20W civarı kullanıyor sebebi nedir acaba ya da bir zararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDD'ler ortalama 6 ila 15 Watt arası güç tüketimi yaparken bu rakam SSD'ler için 2 ila 5 Watt arasında değişmektedir. Bu 10-12 Wattlık fark HDD kaynaklı olabilir. Bir sorun görmüyorum ben.
HDD'ler ortalama 6 ila 15 Watt arası güç tüketimi yaparken bu rakam SSD'ler için 2 ila 5 Watt arasında değişmektedir. Bu 10-12 Wattlık fark HDD kaynaklı olabilir. Bir sorun görmüyorum ben.
Tamam teşekkürler.Formata gitmeden önce 240 gb SSD vardı sadece.1TB seagate HDD de taktırdım.Değerler normalmidir tek onu merak ediyorum.

Merhabalar. Bilgisayarım formattan bugün yeni geldi ve üstüne ek olarak 1TB HDD taktırdım. Eskiden boşta normalde 7-8W kullanırken şu an 20W civarı kullanıyor sebebi nedir acaba ya da bir zararı olur mu?
Anlık güç kullanımı nerden izliyorsunuz? Led ekranlı prizlerden mi yoksa sistemden mi?

Anlık güç kullanımı nerden izliyorsunuz? Led ekranlı prizlerden mi yoksa sistemden mi?
Sistem
Gayet normal. Bir sorun yok. O fark da HDD kaynaklı büyük ihtimal.
Şuan oyunda denedim ama açar açmaz gereksiz fazla ısınıyor.
Düzelttim sorunu sağolun.Dün bilgisayae geldiğinde 144hz'e almıştım.60'a geri çektim ve sorun düzeldi.%100 yükte max 76 derece gördüm.Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı