Bilgisayarım boştayken %40 RAM kullanıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtığımda oyunda 60 FPS alıyorken 35 40 FPS almaya başladım. Sorun hakkında bilgi sahibi varsa yardımcı olabilir mi?
Bilgisayarım boştayken %40 RAM kullanıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtığımda oyunda 60 FPS alıyorken 35 40 FPS almaya başladım. Sorun hakkında bilgi sahibi varsa yardımcı olabilir mi?
8 gb ram gtx1650ti i5 10300h laptop kullanıyorumSisteminizi belirtin, başlangıçta çalışan programları kapatabilirsiniz.
8 gb ram gtx1650ti i5 10300h laptop kullanıyorum
Sistem özelliklerini belirtin. Yeni yüklediğin programlar başlangıçta açılır. Başlangıç programlarını kontrol et
8 GB RAM GTX1650 Ti i5 10300H laptop kullanıyorum
önceden bu kadar kullanmıyordu ve oyunlarda 10 15 fps düştü3.5 GB civarı RAM kullanıyor. Normal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.