Bilgisayarım boştayken %40 RAM kullanıyor

Soulfly29

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım boştayken %40 RAM kullanıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtığımda oyunda 60 FPS alıyorken 35 40 FPS almaya başladım. Sorun hakkında bilgi sahibi varsa yardımcı olabilir mi?

Bilgisayarım boştayken %40 RAM kullanıyor. Önceden böyle bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtığımda oyunda 60 FPS alıyorken 35 40 FPS almaya başladım. Sorun hakkında bilgi sahibi varsa yardımcı olabilir mi?

Sisteminizi belirtin, başlangıçta çalışan programları kapatabilirsiniz.

RAM'in kaç GB olduğu ve sistem özellikleri vahiy ile söyleniyor bize herhalde. Ram kullanımını yollar mısın? Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yap.

Görev yöneticisinden bellek yazan kutucuğun üstüne tıkla ve en çok RAM harcayan uygulamayı buraya yaz. Büyük ihtimalle güncelleme falan yapıyordur bilgisayar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    122,1 KB · Görüntüleme: 85
Sistem özelliklerini belirtin. Yeni yüklediğin programlar başlangıçta açılır. Başlangıç programlarını kontrol et

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı