Bilgisayarım Chrome üzerinde yeterli akıcılığa sahip değil

ASUS TUF Gaming kullanıyorum, ben bilgisayarımı alalı 1.5 sene oldu ve şu anda 3 tane yüksek boyutlu oyun yüklü, ama onun dışında bilgisayarım eski akıcılığını hem oyunlarda hem Chrome üzerinde kaybetti, hiç bakıma vb. göndermedim bakımını veya ekstra hiçbir şey yapmadım, yapmam gereken bir şey var mı, varsa ne?

1.5 yılda hep oyun oynayıp, hiç bakıma göndermezseniz tabii ki eski performansını kaybeder, asus teknik servisi ile iletişime geçin, bilgisayarınızın temizliğe ve termal macuna ihtiyacı var.

Hocam bakım yapabilirsiniz, öncelikle bilgisayarı formatlayın ardından arka kapağını açarak termal macun bakımı yaparsanız sorun çözülür. Bu tarz yavaşlamalar genelde crack oyun indirdikten sonra bulaşan yazılımlar yüzünden olabiliyor ya da termal macun olmadığı için aşırı ısınma yaratıyordur.
Virüs bulaşmadığına da eminseniz Görev Yöneticisi'ni açıp en çok RAM ve CPU kullanımlarını bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim iyi günler.

1.5 yılda hep oyun oynayıp, hiç bakıma göndermezseniz tabii ki eski performansını kaybeder, asus teknik servisi ile iletişime geçin, bilgisayarınızın temizliğe ve termal macuna ihtiyacı var.

crack oyun kullanmıyorum,korsan bir yazılım bulunmuyor.Bilgisayarım laptop o yüzden açıp bakım yapmayı kendim istemiyorum, cpu spotify chrome ve ea uygulaması açıkken yüzde 56,bellek yüzde 91 chrome 1.2 gb kullanıyor.

Garantisi devam ediyorsa servise gönderin termal macun ve fan temizliği yapsınlar çözülür. Laptoplarda normal sorunlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…