YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #21 O.C yapmanıza gerek yok. Dediklerimi yapın. Oyunlarınızın çoğu korsan ve zararlı olma ihtimali yüksek.
O.C yapmanıza gerek yok. Dediklerimi yapın. Oyunlarınızın çoğu korsan ve zararlı olma ihtimali yüksek.
Dr_Angel Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #22 furkanpektas dedi: "Recovery" Sistem kurtarmadır, bilgisayarın sistemini yeniden kurarak fabrika ayarlarına geri döndürür. Win8 kullanıyorsanız şu yolu takip edin; Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan cd'siz format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deniycem sağolun.
furkanpektas dedi: "Recovery" Sistem kurtarmadır, bilgisayarın sistemini yeniden kurarak fabrika ayarlarına geri döndürür. Win8 kullanıyorsanız şu yolu takip edin; Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan cd'siz format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deniycem sağolun.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #23 furkanpektas dedi: "Recovery" Sistem kurtarmadır, bilgisayarın sistemini yeniden kurarak fabrika ayarlarına geri döndürür. Win8 kullanıyorsanız şu yolu takip edin; Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan cd'siz format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Toplama bir bilgisayar da Recovery olacağını sanmıyorum.
furkanpektas dedi: "Recovery" Sistem kurtarmadır, bilgisayarın sistemini yeniden kurarak fabrika ayarlarına geri döndürür. Win8 kullanıyorsanız şu yolu takip edin; Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan cd'siz format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Toplama bir bilgisayar da Recovery olacağını sanmıyorum.
Dr_Angel Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #24 YKTYN dedi: O.C yapmanıza gerek yok. Dediklerimi yapın. Oyunlarınızın çoğu korsan ve zararlı olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... tamam sağolun neleri kaldırmam gerek biraz yardmıce olursanız sevinirim.
YKTYN dedi: O.C yapmanıza gerek yok. Dediklerimi yapın. Oyunlarınızın çoğu korsan ve zararlı olma ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... tamam sağolun neleri kaldırmam gerek biraz yardmıce olursanız sevinirim.
furkanpektas Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 189 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #25 YKTYN dedi: Toplama bir bilgisayar da Recovery olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan yapılabiliyor Windows 8'lerde.
YKTYN dedi: Toplama bir bilgisayar da Recovery olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan yapılabiliyor Windows 8'lerde.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #26 Gereksiz toolbar, oyun yamaları, kullanmadığınız programlar ve oyun hilelerini silin. Öncelikle 8.1 e güncelleyin.
Gereksiz toolbar, oyun yamaları, kullanmadığınız programlar ve oyun hilelerini silin. Öncelikle 8.1 e güncelleyin.
Dr_Angel Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #27 YKTYN dedi: Gereksiz toolbar, oyun yamaları, kullanmadığınız programlar ve oyun hilelerini silin. Öncelikle 8.1 e güncelleyin. Genişletmek için tıkla... tamam yapıp döneceğim.
YKTYN dedi: Gereksiz toolbar, oyun yamaları, kullanmadığınız programlar ve oyun hilelerini silin. Öncelikle 8.1 e güncelleyin. Genişletmek için tıkla... tamam yapıp döneceğim.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #28 furkanpektas dedi: Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan yapılabiliyor Windows 8'lerde. Genişletmek için tıkla... Onu yapabilmen için Windows 8.1 DVD/USB si olması gerekli. İşletim sistemli gelen Laptop ve Masaüstü bilgisayarlar gibi yapamazsınız.
furkanpektas dedi: Bilgisayar Ayarları> Güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma Buradan yapılabiliyor Windows 8'lerde. Genişletmek için tıkla... Onu yapabilmen için Windows 8.1 DVD/USB si olması gerekli. İşletim sistemli gelen Laptop ve Masaüstü bilgisayarlar gibi yapamazsınız.
Dr_Angel Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #29 peki avast yerine ne kurayım. YKTYN dedi: Onu yapabilmen için Windows 8.1 DVD/USB si olması gerekli. İşletim sistemli gelen Laptop ve Masaüstü bilgisayarlar gibi yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... internet üzerinden olmuyomu ?
peki avast yerine ne kurayım. YKTYN dedi: Onu yapabilmen için Windows 8.1 DVD/USB si olması gerekli. İşletim sistemli gelen Laptop ve Masaüstü bilgisayarlar gibi yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... internet üzerinden olmuyomu ?
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #30 Siz orjinal Windows 8'i nereden aldınız ? Qihoo 360 kurabilirsiniz.