Çözüldü Bilgisayarım DDoS yemiş mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shepz0

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım bu aralar fazla yavaşdı bende internetten "bilgisayarımda DDoS olup olmadığını nasıl anlarım yazdım" CMD'ye girip netstat -an -p tcp yazdım ve bir tane " tcp 127.0.0.1:51951 127.0.0.1:49350 syn_sent" olan bir şey çıktı burada DDoS yemiş miyim eğer yediysem bunu nasıl önleyebilirim?

Çözüm
Hocam bilgisayarınızda açık port yoksa isteseniz de DDoS yiyemezsiniz.

DDoS'u bir dükkana aniden aynı anda girmeye çalışan çok fazla müşteri olarak örneklendirebiliriz. Ancak açık portunuz yoksa, dükkan da yok, müşteriler de.
DDoS yiyince bilgisayar yavaslamaz, internet yavaslar. Hem statik/dinamik ip yoksa modeme DDoS atilamaz.
127.0.0.1 adresi bilgisayarin kendisi, sorun yok.

Hocam bilgisayarınızda açık port yoksa isteseniz de DDoS yiyemezsiniz.

DDoS'u bir dükkana aniden aynı anda girmeye çalışan çok fazla müşteri olarak örneklendirebiliriz. Ancak açık portunuz yoksa, dükkan da yok, müşteriler de.

Çözüm

Bilgisayarında kısa sürede gözlemlediğin bir yavaşlık varsa trojan veya mining olabilir tarama yaptın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…