oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Bilgisayarımı açtım ve 2 dakika sonra dondu, yaklaşık 30 dakikadır böyle. Ne yapmalıyım?
Çözüm TommyVercetti003 1 Şubat 2021 oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar.
oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.157 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Bilgisayarın 30 dakikadan beridir kilitlendiyse kendi kendine düzelme ihtimali çok az. Kapatıp açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın 30 dakikadan beridir kilitlendiyse kendi kendine düzelme ihtimali çok az. Kapatıp açmayı deneyin.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Şubat 2021 #3 Laptop mu masaüstü mü? Artı 0 Eksi
KS KS oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #4 RFKaya dedi: Bilgisayarın 30 dakikadan beridir kilitlendiyse kendi kendine düzelme ihtimali çok az. Kapatıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. TommyVercetti003 dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü. Artı 0 Eksi
RFKaya dedi: Bilgisayarın 30 dakikadan beridir kilitlendiyse kendi kendine düzelme ihtimali çok az. Kapatıp açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. TommyVercetti003 dedi: Laptop mu masaüstü mü? Genişletmek için tıkla... Masaüstü.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.157 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #5 oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... Fişi çekin. Artı 0 Eksi
oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... Fişi çekin.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Şubat 2021 #6 oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar. Artı 0 Eksi Çözüm
oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 1 Şubat 2021 #7 RAM sıkıntısı olabilir. Her açtığında oluyor mu bu? Artı 0 Eksi
KS KS oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #8 gregor cemsa dedi: RAM sıkıntısı olabilir. Her açtığında oluyor mu bu? Genişletmek için tıkla... İlk kez oldu. Artı 0 Eksi
gregor cemsa dedi: RAM sıkıntısı olabilir. Her açtığında oluyor mu bu? Genişletmek için tıkla... İlk kez oldu.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 1 Şubat 2021 #9 Kapatamıyorsan power tuşuna basılı tut kapat. Ve tekrar power tuşuyla aç. Tekrar donma olursa RAM ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı bir şey de olabilir tabii ama ilk aklıma gelen RAM. Artı 0 Eksi
Kapatamıyorsan power tuşuna basılı tut kapat. Ve tekrar power tuşuyla aç. Tekrar donma olursa RAM ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı bir şey de olabilir tabii ama ilk aklıma gelen RAM.
KS KS oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #10 Düzeldi şu an bir daha olur mu? TommyVercetti003 dedi: Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım, düzeldi şu an. Bir daha olur mu? Artı 0 Eksi
Düzeldi şu an bir daha olur mu? TommyVercetti003 dedi: Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım, düzeldi şu an. Bir daha olur mu?