Laptop dondu

Herhangi bir sistem dosyası bozuk olabilir. Donanımsal olarak RAM veya depolama biriminiz bu soruna sebep olmuş olabilir. Sağlıklı sistemde bile bu tarz donma olma olasılığı %0.1 bence.

RAM'inizi Memtest86 ile test edin. Bir disk sağlığı uygulaması kullanarak disk sağlığınız da öğrenin.

Herhangi bir sistem dosyası bozuk olabilir. Donanımsal olarak RAM veya depolama biriminiz bu soruna sebep olmuş olabilir. Sağlıklı sistemde bile bu tarz donma olma olasılığı %0.1 bence.
Windows kaynaklı ise şaşırmam.

Hocam donunca sabır sınırlarınızı zorlayacak ama donduğu an bırakın. Bekleyin öyle bakalım ne olacak.

20-30 Dakika bekledim ama değişsen bir şey yok bende güç düğmesinden kapatıp açmak zorunda kalıyorum laptopu.

Görev yöneticisini görebilsek. Neymiş bu sistemi şişiren.

Hocam bu sabah tekrar yaşadım ama farklı önce açıldı sorun yok sonra Technopat'a girdim 10-15 saniye sonra dondu ama mouse hareket ediyor masaüstünde ve Google da hiçbir işlem yapılmıyor klavye kısayolları da çalışmıyordu sadece mouse imleci hareket ediyordu sorun neden kaynaklı?
@Yener K. @Quantum9

Hocam HDD Tunes Pro ile depolama birimini test eder misiniz. Ya depolama ya da Windows sorunlu.
Ayrıca görev yöneticisinden, başlangıç kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (435).png
    Ekran Görüntüsü (435).png
    117 KB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı