oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #1 Bilgisayarımı açtım ve 2 dakika sonra dondu, yaklaşık 30 dakikadır böyle. Ne yapmalıyım?
Çözüm TommyVercetti003 1 Şubat 2021 oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar.
oflumustafa61 dedi: Normal olarak kapatamıyorum. Tuştan da kapanmıyor. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Direkt kapatın. Olmuyor demişsiniz. Fiş çekin, kapanmamış bu saate kadar.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Şubat 2021 #11 oflumustafa61 dedi: Düzeldi şu an bir daha olur mu? Öyle yaptım, düzeldi şu an. Bir daha olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yapıyordunuz bilgisayar ile? Artı 0 Eksi
oflumustafa61 dedi: Düzeldi şu an bir daha olur mu? Öyle yaptım, düzeldi şu an. Bir daha olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne yapıyordunuz bilgisayar ile?
Tommy Vercetti Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #12 oflumustafa61 dedi: Bilgisayarımı açtım ve 2 dakika sonra dondu, yaklaşık 30 dakikadır böyle. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın özellikleri ne? Termal macun en son ne zaman değiştirildi? Artı 0 Eksi
oflumustafa61 dedi: Bilgisayarımı açtım ve 2 dakika sonra dondu, yaklaşık 30 dakikadır böyle. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın özellikleri ne? Termal macun en son ne zaman değiştirildi?
KS KS oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #13 TommyVercetti003 dedi: Tam olarak ne yapıyordunuz bilgisayar ile? Genişletmek için tıkla... Donma esnasında yeni açmıştım normalde de canlı derslere girip video filan izliyorum. Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 dedi: Tam olarak ne yapıyordunuz bilgisayar ile? Genişletmek için tıkla... Donma esnasında yeni açmıştım normalde de canlı derslere girip video filan izliyorum.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Şubat 2021 #14 oflumustafa61 dedi: Donma esnasında yeni açmıştım normalde de canlı derslere girip video filan izliyorum. Genişletmek için tıkla... Bakımı gelmiştir diye düşünüyorum, siz antivirüsle bir tarayın, virüs yoktur ama siz yine de tarayın. Artı 0 Eksi
oflumustafa61 dedi: Donma esnasında yeni açmıştım normalde de canlı derslere girip video filan izliyorum. Genişletmek için tıkla... Bakımı gelmiştir diye düşünüyorum, siz antivirüsle bir tarayın, virüs yoktur ama siz yine de tarayın.
KS KS oflumustafa61 Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #15 TommyVercetti003 dedi: Bakımı gelmiştir diye düşünüyorum, siz antivirüsle bir tarayın, virüs yoktur ama siz yine de tarayın. Genişletmek için tıkla... Virüs çıkmazsa ne yapayım. Artı 0 Eksi
TommyVercetti003 dedi: Bakımı gelmiştir diye düşünüyorum, siz antivirüsle bir tarayın, virüs yoktur ama siz yine de tarayın. Genişletmek için tıkla... Virüs çıkmazsa ne yapayım.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Şubat 2021 #16 oflumustafa61 dedi: Virüs çıkmazsa ne yapayım. Genişletmek için tıkla... İçini temizleyin, termal macunu yenileyin bir de SSD sağlığı kontrol eden programlardan birini yükleyip test yapın. Artı 0 Eksi
oflumustafa61 dedi: Virüs çıkmazsa ne yapayım. Genişletmek için tıkla... İçini temizleyin, termal macunu yenileyin bir de SSD sağlığı kontrol eden programlardan birini yükleyip test yapın.