Bilgisayarım donmaya başladı

emirbyrkttr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam dün bilgisayarım gayet düzgün bir şekilde çalışıyordu bugün açtığımda tüm programlar donmaya başladı neredeyse hiçbir şey yapamıyorum o derece donuyor ve yavaşlıyor uygulamalar çöküyor, oyunlarda FPS düşmesi yemeye başladım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Not: Windows ve BIOS güncel bilgisayarımda herhangi bir crack oyun veya hile tarzı dosyalar yok ayrıca virüs taraması da temiz.
Laptop özellikleri: i5 7300hq 2.5 ghz turbo boost, gtx 1050 2gb, 8gb ram ddr4 windows 10 home 1 tb hdd

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam dün bilgisayarım gayet düzgün bir şekilde çalışıyordu bugün açtığımda tüm programlar donmaya başladı neredeyse hiçbir şey yapamıyorum o derece donuyor ve yavaşlıyor uygulamalar çöküyor, oyunlarda FPS düşmesi yemeye başladım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Not: Windows ve BIOS güncel bilgisayarımda herhangi bir crack oyun veya hile tarzı dosyalar yok ayrıca virüs taraması da temiz.
Sistem özelliklerini belirtin

Crystaldiskinfo/mark uygulamaları ile disk ile ilgili bilgi sahibi olunabilir. Belki bu donma sorunlarının kaynağı olabilir.

Crystaldiskinfo/mark uygulamaları ile disk ile ilgili bilgi sahibi olunabilir. Belki bu donma sorunlarının kaynağı olabilir.
Hdd de olur mu?

Hdd kontrolü yaptım bir kaç farklı programla hiçbir sorun çıkmadı

Son düzenleme:
Tabii hdd ile ilgili veri ve bilgilere de bu programla ulaşabilirsiniz.

Anlattıklarınıza göre, yazılımsal sorunu olmadığını varsayıp donanım açısından da diğer bileşenleri sağlıklı varsayarsak ilk bakılabilecek yer hdd/sdd olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı