Bilgisayarım eskiden kaldırdığı oyunları kaldırmıyor

308540

Hectopat
Arkadaşlar bir problemim var. Bilgisayarım geçmişte GTA 5 vb. ağır oyunları kaldırıyordu.

Ancak 1 yıl sonra fark ettim bilgisayarın performansı düştü Fortnite'yi ve GTA 5'i kaldıramaz hale geldi hatta daha da beter bunun sorunu ne olabilir?

Özellikler.

Intel Core i7 920 2.67 GHz.
6 GB RAM.
NVIDIA GeForce 9600 GT 2 GB 256 Bit.

Bilgisayarın kasası tamamen temiz ihtiyacı yok kaç kere format atsam bile aynı sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarının parçalarına bak. Zarar görmüş olabilir. Kasa temizliğini düzenli yapmanı öneriyorum. Belki de temizliğini yaparken bir parçaya zarar vermiş olabilirsin.

Arkadaşlar bir problemim var. Bilgisayarım geçmişte GTA 5 vb. ağır oyunları kaldırıyordu.

Ancak 1 yıl sonra fark ettim bilgisayarın performansı düştü Fortnite'yi ve GTA 5'i kaldıramaz hale geldi hatta daha da beter bunun sorunu ne olabilir?

Özellikler.

Intel Core i7 920 2.67 GHz.
6 GB RAM.
NVIDIA GeForce 9600 GT 2 GB 256 Bit.

Bilgisayarın kasası tamamen temiz ihtiyacı yok kaç kere format atsam bile aynı sorun.
Grafik kartının sürücülerini kurdunuz mu? Kurmadıysanız az oyun kaldırır. Benimde gta 5 im kasıyodu kurdum düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı