Bilgisayarım fanlarını eskisine göre daha fazla çalıştırıyor

per

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımı 2016 yılında almıştım, harici bir ekran kartım yok fakat hafta başına kadar fanlarını hiç bu kadar fazla çalıştırmamıştı. İzmir'de havalarda ısındı fakat eskiden oyunlara girip 30-40 dakika oynadıktan sonra son hızıyla çalışmaya başlayan fanlar şimdi bilgisayarı açar açmaz son gücüyle çalışmaya başlıyor. Bilgisayarımda 8 GB RAM mevcut, biliyorum oyunlara artık yeterli değil fakat oyun açmadığım halde fanlar uçuşa geçiyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görür fakat emin olmak için sadece. MBAM ile taramanız yeterlidir diye düşünüyorum. Bilgisayarın ısınması sadece başlangıçta mı oluyor yoksa devam ediyor mu? Kaynak kullanımları hakkında biraz daha detaylı bilgi vermeniz iyi olur.
MBAM ve Emisoft Emergency ile tarattım. MBAM 9 Adet şüpheli dosya buldu karantinaya aldım. Twitch yayını ve Technopat sayfası açık CPU kullanımı %2'ye de düşüyor %30'a da çıkıyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 37
MBAM ve Emisoft Emergency ile tarattım. MBAM 9 Adet şüpheli dosya buldu karantinaya aldım. Twitch yayını ve Technopat sayfası açık CPU kullanımı %2'ye de düşüyor %30'a da çıkıyor
Şu haliyle bir sorun olmaması gerekiyor. Hala ısınıyorsa soğutmada bir problem olabilir. Termal macunu gereğinden kalın veya ince sürmüş olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı