Bilgisayarım fanlarını eskisine göre daha fazla çalıştırıyor

per

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımı 2016 yılında almıştım, harici bir ekran kartım yok fakat hafta başına kadar fanlarını hiç bu kadar fazla çalıştırmamıştı. İzmir'de havalarda ısındı fakat eskiden oyunlara girip 30-40 dakika oynadıktan sonra son hızıyla çalışmaya başlayan fanlar şimdi bilgisayarı açar açmaz son gücüyle çalışmaya başlıyor. Bilgisayarımda 8 GB RAM mevcut, biliyorum oyunlara artık yeterli değil fakat oyun açmadığım halde fanlar uçuşa geçiyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
MBAM ve Emisoft Emergency ile tarattım. MBAM 9 Adet şüpheli dosya buldu karantinaya aldım. Twitch yayını ve Technopat sayfası açık CPU kullanımı %2'ye de düşüyor %30'a da çıkıyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
MBAM ve Emisoft Emergency ile tarattım. MBAM 9 Adet şüpheli dosya buldu karantinaya aldım. Twitch yayını ve Technopat sayfası açık CPU kullanımı %2'ye de düşüyor %30'a da çıkıyor
Şu haliyle bir sorun olmaması gerekiyor. Hala ısınıyorsa soğutmada bir problem olabilir. Termal macunu gereğinden kalın veya ince sürmüş olabilirsiniz.

İfadeler: per

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…