Bilgisayarım GPU yerine APU'yu görüyor

Daha fazla  
Laptopumda Radeon HD 7400M Series ve Intel HD 3000 var. Bilgisayarımda oyun oynarken APU'mu kullanıyor FPS arttırmak için bazı şeyler yaptığımda fark ettim yüksek performans için APU'mu gösteriyor aygıt yöneticisinde GPU'mu devre dışı bırakınca APU'm da durduruluyor otomatik bu hatayı nasıl düzeltirim?

Dosya Ekleri

• 32532.png
    32532.png
    258,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 32513.png
    32513.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 57
Bilgisayarın yakın zamanlarda kendi kendine kapandı mı? 2. kartın yanmış olma ihtimali var mı?

Kendi kendine kapanıyor fakat laptopumun bataryası artık öldüğü için onun dışında mavi ekran alıyordum 2 3 ay önce sonra format attım bir daha olmadı geçen yaz içini açtığımda anakart normal duruyordu yanma dediğiniz artık çalışmamasımı yoksa pinleri falan yanmış olabilir anlamında mı?
Bilgisayarın yakın zamanlarda kendi kendine kapandı mı ? 2. kartın yanmış olma ihtimali var mı ?
Format atmadan önce ekran kartım oyun oynarken görüntüde bozulma oluyordu monitörlerdeki ekran yırtılması gibi birşeydi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı