Çözüldü Bilgisayarım GTA 5'de çok kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartınız yok galiba sistemde. O yüzden kasıyor. Bu arada sisteminiz Turbox ya da Izoly'mi?
Ekran kartı almaktan başka bir çareniz yok.

Sanırsam ekran kartım NVIDIA GeForce ama kullanılmıyor şu an NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kartı kullanmıyorsunuz diyor.

Bilgisayarım aşırı kasmaya başladı. GTA 5'de her dakikada kasıyor yeni alacak imkanım yok, parça değiştirerek iyi bir sonuca ulaşabilir miyim? Ve neyi değiştirmeliyim? Yardımcı olur musunuz?
Bu sorun GTA Online Yaz Update'ti geldikten sonra mı oldu?

Dostum, anakartını da göz önüne alırsak, senin biraz daha rahat oyun oynaman için GT 1030 veya GT 1050 bir ekran kartına ihtiyacın var. Bundan daha fazlasını düşünme sisteminde darboğaza yol açar yine sorun yaşarsın, ama bu ayarda bir ekran kartı gerekli gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun GTA Online yaz Update'Ti geldikten sonra mı oldu?

GTA 5'i önceden cracklide oynuyordum lakin o zamanda kasıyordu bugün The Forest indirdim onda da çok kasıyor sebebini bilmiyorum sanırım ekran kartımı kullanamıyorum.

anladım ekran kartımı nasıl etkin hale getirebilirim getirdikten sonrada aynı durumu yaşarsam dediğini yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…