Bilgisayarım hacklendi mi?

Bir zararlıdan hacklenme olsaydı şu an benim PC savaş alanına dönmüştü..

Eylemleri Başlat yapın.

Önyükleme temizliğine ek olarak: Uygulamalardan yoksun bir şekilde çalıştırılması ve direkt olarak program tarafından virüs taraması yapılması şeklinde açıklamakta (amiyanede olsa) kavrama açısından fayda var.

Peki hiç pcnizde takılma, donma, drop yeme, mouse takılması... Oldu mu?

Bir zararlıdan hacklenme olsaydı şu an benim PC savaş alanına dönmüştü..

Eylemleri Başlat yapın.
Eylemleri başlat yaptım sonra kayboldu şuan tehdit bulunamadı diyor Malwarabytes.
Şuan bu durumda

Eylemleri başlat yaptım sonra kayboldu şuan tehdit bulunamadı diyor Malwarabytes.
Yüksek ihtimalle karantinaya almış veya silmiştir. Artık ne seçiliyse ama emin olmakta fayda var. Vakti olan varsa yardımcı olursa iyi olur. Olmadı bir çevrim dışı tarama yapın. Rahatsız değilseniz veya emin olduysanız hayırlı olsun, size kalmış.

Virüs kalkmıştır hayırlı olsun, bir de Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky bununla tarama yap sorun var mı diye.
Tamamdır. Çok korkmuştum daha önce başıma hiç böyle bir olay gelmemişti çünkü. Teşekkür ederim hepinize
Silinmemişse ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…