Bir de Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky programıyla tarayın, bu virüs daha az zararlı diye düşünüyorum.
Hiçbir şey anlamadım dediğinizden çok bilgim yoktur. Daha açıklayıcı olabilir misiniz?Truva virüsü yemişsiniz. DDOS atağı olma ihtimali de var. Güvenli modda (ağ erişimi olmayan) bir virüs taraması ve temizliği yapın. Daha sonra ön yükleme temizliği gerçekleştirin. Eğer çok vakıf değilseniz diski tamamen temizleyip, biçimlendirmeyi de deneyebilirsiniz.
Ayarlarda virüs tehdit korumasına geldiğimde tehdit bulundu diyor. Kısa süre önce Google arka plan sanatçısına bakmak için sol alta tıklamıştım. Zararlı olabilir diye engelledi. Endişelendim. Yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca.
Eylemleri başlat demeli miyim?
Eki Görüntüle 1216035
Truva virüsü yemişsiniz. DDoS atağı olma ihtimali de var. Güvenli modda (ağ erişimi olmayan) bir virüs taraması ve temizliği yapın. Daha sonra ön yükleme temizliği gerçekleştirin. Eğer çok vakıf değilseniz diski tamamen temizleyip, biçimlendirmeyi de deneyebilirsiniz.
Hiçbir şey anlamadım dediğinizden çok bilgim yoktur. Daha açıklayıcı olabilir misiniz?
Solucanın tespiti genellikle ağ üzerinde bir şeyde veya ağ trafiğinde fark edilir. Bu daha çok arka planda işlemle DDOS atağı da mevcutsa bilgi sızımına hatta kopyalamaya vs. kadar gidebilir de bakmak lazım yüzeysel oluyor ama oralar pek önemli değil. Esas olan ağ bağlantısını kesip, virüsü diskten ve eğer bulaştıysa ağdan temizlemek lazım.Worm yemesi daha olasıca değil mi?
Bize öncelikle Win Defender’deki raporu gönderir misiniz? (Fotoğraflardaki gibi zararlı türü değil üstüne tıklayın ve bize dosya adını gösterin. PUA olabilir çünkü Defender Trojan gibi zararlıları ciddi kategoriye koymakta, ancak buna düşük demiş)Arkadaşlar no threaths deteceted diyor ama emin olamadım.
Böyle zor oluyor. Discord'dan ekran açabilirim ne yapmam gerektiğini orada anlatacak biri var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.