Bilgisayarım hacklendi mi?

Kaspersky kurmanıza gerek yok. Aynı anda 2 veya daha çok A-V kulalnmak sistem stabilitesine zarar verir.

Kaspersky kurmanıza gerek yok. Aynı anda 2 veya daha çok A-V kulalnmak sistem stabilitesine zarar verir.
reis ben antivirüs olarak window defender kullanıyorum.sadece arada malwarebytes ı açıp scan ile tarama yapıyorum sistemi.bu yeterli olurmu.

@deLoreaN Temel güvenlik için Windows Defender yeterlidir. MBAM'ı sadece tarama amaçlı kullanıyorsanız sıkıntı yok, gerçek-zamanlı korumayı kapatırsanız problem olmaz.

@deLoreaN Temel güvenlik için Windows Defender yeterlidir. MBAM'ı sadece tarama amaçlı kullanıyorsanız sıkıntı yok, gerçek-zamanlı korumayı kapatırsanız problem olmaz.
tamda öyle yapıyorum zaten.premium daki gerçek zamanlı koruma sistemi çok yoruyor.iyi günlerr

Eki Görüntüle 1216067
Bu uygulama diğer antivirüs programlarını istemiyor galiba.

Bu normal mi?
Bu kadar çok ortak amaca hizmet eden aplikasyonu bir arada çalıştırırsanız çakışma olasılığı olur ki bu yüzden Kaspersky kaldırmanızı önermiş ki Windows Defender zaten mevcut + bir de Kaspersky kurarsanız kafi olur.
Not: Siz nereye erişim sağladığınızı ve ne yüklediğinizi bildikten veya illegale bulaşmadıktan sonra gerisi teferruat aslında.

Tamam tehdit yok ondan eminim ancak Google hesabım, YouTube hesabım, Instagram hesabım vs. güvendedir değil mi?

Evet başka bir antivirüs programı var ondan sil diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…