Bilgisayarım hacklendi

Para veremiyoruz ki. İstesek aileler oyuna paramı verilir diyor, bizde mecbur crack indiriyoruz.
Ben mesela bir şey yapacağım zaman, papara kard siparişi verdim ayın 26 sı gibi flan gelicek atm dem para yüklücem ve premium alıcam. Alırkende sormam gerekenleri internetten bakıcam veya bu foruma soracağım. Aileme sormayacağım. Alırkende oda boşken pc yi açıp işi halledicem. Görseler olum napıyon diye başlarlar. Okul harçlıklarımıda biriktirip ssd alacağım büyük ihtimalle.

Ben yaklaşık 100 euro kadar para topladım fakat Supplement'e gidecek sanırım.

Korsan oyun kullanımını ben de yapıyorum. Çok ucuz meblalardaki oyunları orijinal almak her zaman iyidir. Orijinal oyun , bulut sistemi kariyer için çok önemlidir. ayrıca seneler boyunca sende kalması ayrı bi zevk. Malum herkesin pc si 15-20 K bandında değil Şimdi yeni çıkan oyunlara 500 1000 lira fiyat biçiliyorken sen de bunu orijinal alman mümkün değil. Mecbur Korsan indiriyorsun.

Korsan oyun eğer kullanıyorsan tek bi site ve dosyanın güvenilir 3. parti uygulamasından indirmen gerekiyor. Yaklaşık 15 senedir pc kullanıyorum. Çocukkken ailene oyun alıcam ben diyemediğim için korsan indiriyordum hiç bir zaman böyle bir virüsle karşılaşmadım.

Önemli Yer Tek bir site ve Güvenilir 3. Parti uygulama . Burda kimseyi kınamaya gerek yok çünkü herkesin alma gücü farklıdır.

Zaten sistemim zar zor 1080p 30FPS açıyor bir de oyuna 1000TL veremem.

Çok doğru demişsin dostum. Bir şey soracağım. Bende indirirken site site dolaşıyorum ama, her oyunun olduğu güvenilir bir site ismi söyler misin?

Zaten sistemim zar zor 1080p 30FPS açıyor bir de oyuna 1000TL veremem.
İşte demek istediğim konu burası Malum hayat şartı kötü iken bir de oyuna para vermek hele ki pahalı oyunları almak biraz saçma 500 lira senin için bir zevk olabilir başkası için ise evin gideri.

Çok doğru demişsin dostum. Bir şey soracağım. Bende indirirken site site dolaşıyorum ama, her oyunun olduğu güvenilir bir site ismi söyler misin?
hepimizin bildiği torrent oyun sitesi vardır ve benim kullandığım uygulama ise qbittorennt uygulamasıdır.

Ben de artık onu kullanıyorum.
Basit arayüz.

Reklam yok.

Ben de artık onu kullanıyorum.
Basit arayüz.

Reklam yok.

burada politika yapmak yerine insanları anlamaya çalış . Politika sayfası değil burası sosyalleşme , yardımlaşma , dayanışma sayfası !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…