Bizim insanimiz maalesef kibarligi zayiflik, ricayi ona minnet olarak degerlendiriyor. Anlamalari icin "yap" "et" seklinde komut vermek zorundasiniz. Korsan program kurmanin uzun vadede daha pahaliya maloldugunu anlayamiyorlar. Ki mesajlarimda da her zaman alternatif OpenSource programlari oneririm. Ucretisz olan, ayni isi yapan program varken sen israrla o programi istiyorum deyip korsanini yuklersen sonucuna katlanirsin. Adam babasinin hayir duasi icin kirmiyor o programi. Nedendir bilmem bunu anlayamiyorlar bir turlu. Ornegin linkini verdigim konuda adam crack onermis. Bende kizip ucretsiz alternatif onerdim. Beyefendi alinip kizmis mesajima. Dusunce yapisi bu. Maalesef de degisecek gibi durmuyor. Adamin evine girip televizyonunu calmakla yazdigi programi calmak arasinda fark yok. Ustlik ucretsizi de var diyoruz kafa ayni kafa.
Arkadaşlar merhaba, ben başlıkta belirttiğim olayı yapmak istiyorum. Ama bildiğim sadece AOEMI Backupper programı var ve lisans istiyor. Bildiğiniz free klonlama programı var mıdır şimdiden teşekkür ederim.