Sordugun soru akciger hastalarinin hepsi sigara mi iciyor demek gibi birsey. %100 evet diyemem. Ama program kurarken olusan hacklenmeler icin %100 boyle. Konuyu acan ustune bastira bastira program kurarken demis. Herhalde Adobe sitesinden indirdigi Photoshop'u kurmuyordu. Diger hack olaylari da insanlarin acgozlulukten ya da cahillikten onune gelen maili acmalari nedeniyle.sadece korsan kullanınca mı oluyor bu sorun ?
Sordugun soru akciger hastalarinin hepsi sigara mi iciyor demek gibi birsey. %100 evet diyemem. Ama program kurarken olusan hacklenmeler icin %100 boyle. Konuyu acan ustune bastira bastira program kurarken demis. Herhalde Adobe sitesinden indirdigi Photoshop'u kurmuyordu. Diger hack olaylari da insanlarin acgozlulukten ya da cahillikten onune gelen maili acmalari nedeniyle.
Bizim insanimiz maalesef kibarligi zayiflik, ricayi ona minnet olarak degerlendiriyor. Anlamalari icin "yap" "et" seklinde komut vermek zorundasiniz. Korsan program kurmanin uzun vadede daha pahaliya maloldugunu anlayamiyorlar. Ki mesajlarimda da her zaman alternatif OpenSource programlari oneririm. Ucretisz olan, ayni isi yapan program varken sen israrla o programi istiyorum deyip korsanini yuklersen sonucuna katlanirsin. Adam babasinin hayir duasi icin kirmiyor o programi. Nedendir bilmem bunu anlayamiyorlar bir turlu. Ornegin linkini verdigim konuda adam crack onermis. Bende kizip ucretsiz alternatif onerdim. Beyefendi alinip kizmis mesajima. Dusunce yapisi bu. Maalesef de degisecek gibi durmuyor. Adamin evine girip televizyonunu calmakla yazdigi programi calmak arasinda fark yok. Ustlik ucretsizi de var diyoruz kafa ayni kafa.konuya hakimim sadece tavrınızı sert buldum yada yaklaşımınızı ama nihayetinde haklısınız durumda bundan ibarettir teşekkürler.
Bizim insanimiz maalesef kibarligi zayiflik, ricayi ona minnet olarak degerlendiriyor. Anlamalari icin "yap" "et" seklinde komut vermek zorundasiniz. Korsan program kurmanin uzun vadede daha pahaliya maloldugunu anlayamiyorlar. Ki mesajlarimda da her zaman alternatif OpenSource programlari oneririm. Ucretisz olan, ayni isi yapan program varken sen israrla o programi istiyorum deyip korsanini yuklersen sonucuna katlanirsin. Adam babasinin hayir duasi icin kirmiyor o programi. Nedendir bilmem bunu anlayamiyorlar bir turlu. Ornegin linkini verdigim konuda adam crack onermis. Bende kizip ucretsiz alternatif onerdim. Beyefendi alinip kizmis mesajima. Dusunce yapisi bu. Maalesef de degisecek gibi durmuyor. Adamin evine girip televizyonunu calmakla yazdigi programi calmak arasinda fark yok. Ustlik ucretsizi de var diyoruz kafa ayni kafa.
HDD'yi SSD'ye Klonlama Programı
Arkadaşlar merhaba, ben başlıkta belirttiğim olayı yapmak istiyorum. Ama bildiğim sadece AOEMI Backupper programı var ve lisans istiyor. Bildiğiniz free klonlama programı var mıdır şimdiden teşekkür ederim.www.technopat.net
Babalarının hayrına yapmıyorlar zaten.Kesinlikle korsan yazılım kullanmayın. Size şunu diyeyim; crack çıkaran hackerlar, bunu babasının hayrına yapmıyor. Bunu size verirken, sizden bir şeyler alıyorlar.
Korsan oyun, photoshop vs. kullanmayın. Bilgisayarınıza yazık etmeyin.
Merhaba. Sizinle iletişime geçme şansım var mı?Siber güvenlikle uğraşan birisi olarak size çok geçmiş olsun. Steam hesabını geri alabilirsin destek ekibine kanıtları sunabilirsen benzeri başıma gelmişti. İyi bir formatla virüsleri bilgisayarından temizle. Kendinin haricinde aileninde olduğu bir fotoğraf varsa sıkıntı olabilir. Pek yardımcı olamıyorum size buradan. Bilgisayarı incelemek isterdim. Kesinlikle sorununuzu çözer sizi hackleyen elemanıda bulurdum size.
Eğer bir sıkıntınız varsa konu açıp orada yardım isteyebilir misiniz? Diğer arkadaşı da etiketleyebilirsiniz.Merhaba. Sizinle iletişime geçme şansım var mı?
Belli ki bir sıkıntınız var. Çekinmenize gerek yok konu açabilirsiniz. Çok bilgili hocalarımız ve forum üyelerimiz var. Yardımcı olmaya çalışırız.Merhaba. Sizinle iletişime geçme şansım var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.