Bilgisayarım Intel HD Graphics yerine Microsoft temel bağdaştırıcı kullanıyor

yigiterensngl

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Acer Aspire VN7-571G-52zy notebook ama bilgisayarım oyunları açtığımda kasıyor eskiden tamire gitmeden önce kasmıyordu ama tamirden sonra Intel HD Graphics 5500 yerine Microsoft temel bağdaştırıcı olduğunu fark ettim. İnternetten Intel'in sitesinden sürücüyü indirdiğimde bilgisayarın ekranı gidiyordu ama bilgisayar çalışıyordu. Tamirci ekran kartını çalmış olabilir mi?

Dahili ekran kartını nasıl çalsın sürücü yüklerken ekranın siyah olması normaldir biraz bekle ekran gelir.

Dahili kart işlemciye gömülü çalma şansı yok sürücüleri silinmiştir birazdan Windows kendi sürücülerini yükler ekran gidip gelebilir bir sorun çıkmaz.

Dahili kart işlemciye gömülü çalma şansı yok sürücüleri silinmiştir birazdan Windows kendi sürücülerini yükler ekran gidip gelebilir bir sorun çıkmaz.

Windows kendi sürücülerini de yüklemiyor ayarlardan güncelleştirmelere baktığımda Intel display yüklenmiyor. Hatta 21H2 güncelleştirmesini indirirkende ekran gitti bir şey gelmedi mavi ekrandan başlangıç onarmaya basıp yaptım sıkıntı çıkaran güncellemeleri 30 gün indirmeyecek.

Sürücüleri yükleyin.

Intel'in kendi sitesinden indirdim ekran gitti güvenli moddan Intel'i devre dışı bıraktım.

Ekran tekrar gelmedi mi?

Ekranana müdahale edememe sebebiniz sürücüyle ilgili bir problem. Sürücüde sorun yaratıyorsa bir önceki sürümünü indirmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…