Bilgisayarım Intel HD Graphics yerine Microsoft temel bağdaştırıcı kullanıyor

Garip bir durum tamirciye söylediniz mi?

Hayır.
Artık istesekte söyleyemeyiz 1 yıl falan geçti.
Hatta güncelleme bile yapmıyordu sonra tekrar tamire götürdük güncellemeyi başlangıç onarmayla yaptık tek Intel display güncellenmiyor.

Ekranana müdahale edememe sebebiniz sürücüyle ilgili bir problem. Sürücüde sorun yaratıyorsa bir önceki sürümünü indirmeyi deneyin.

Bilgisayar bizim ailenin olduğu için bir şey yapamıyorum.

Görünene göre driver yüklenmiyor yüklü olsa DDU yapmayı önereceğim fakat. Başka çare kalmıyor formattan.
Doğru driveri indirdiğinize eminsiniz değil mi?

Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarında ne yazıyor. Windows kaç kullanıyorsunuz?

Görünene göre driver yüklenmiyor yüklü olsa DDU yapmayı önereceğim fakat. Başka çare kalmıyor formattan.
Doğru driveri indirdiğinize eminsiniz değil mi?

Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarında ne yazıyor. Windows kaç kullanıyorsunuz?

Görüntü bağdaştırıcılarında Intel sürücüsünü yüklemeden önce Microsoft temel bağdaştırıcı yazıyordu Intel'i yükledim sonra ekran gitti güvenli moddan devre dışı bıraktım o gözüküyor harici olarak da NVIDIA GeForce GTX 950M var Windows 10 sürüm.

Daha eski bir sürümü indirmeyi denediniz mi?

Hayır.

Görüntü bağdaştırıcılarında Intel sürücüsünü yüklemeden önce Microsoft temel bağdaştırıcı yazıyordu Intel'i yükledim sonra ekran gitti güvenli moddan devre dışı bıraktım o gözüküyor harici olarak da NVIDIA GeForce GTX 950M var Windows 10 sürüm.

Hayır.

Bilgisayarınızın tam modelini söyler misiniz acaba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı