Bilgisayarım interneti reddediyor

Xaimber

Hectopat
Bir anda Naruto izlerken olan bir şey kablo ile bağlıyken internetim gitti telefonda bir sıkıntı yok nasıl çözebilirim? (Ayarlardan ağ ayarlarına girince direkt olarak kapıyor ayarları, diğer seçeneklerde bir sıkıntı yok)
Denediğim şeyler:
Ethernet kablosunu tak çıkar yapmak.
Modemi aç kapa yapmak.
Bilgisayarı aç kapa yapmak.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-28 234808.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran görüntüsü 2021-06-28 234932.png
    47 KB · Görüntüleme: 79
  • Ekran görüntüsü 2021-06-28 234843.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
İnterneti reddediyor? Sanki organ bağışı yapmışsın da vücut organı reddetmiş gibi olmuş.

Sizde onu reddedin, virüs taraması yapabilirsiniz belki virüs girmiş olabilir veya driver silinmiş olabilir demek isterdim ama ayarları otomatik kapıyormuş.

Sizde onu reddedin, virüs taraması yapabilirsiniz belki virüs girmiş olabilir veya driver silinmiş olabilir demek isterdim ama ayarları otomatik kapıyormuş.
Günlerdir bilgisayara hiçbir şey indirmedim virüs kapıcağını sanmam eğer başka bir şekilde virüs giremiyorsa.

Microsoft ağ ayarlarında ağ sıfırlamayı deneyebiliyor musunuz
?
Oraya nasıl giricem? Ayarlar kısmından şans eseri ağ ayarlarına girebildim ağı sıfırla dedim 2kere önüme Windows 5 dakika içinde kapatılacak dedi sonra orayı kapadım.

Oraya nasıl gireceğim? Ayarlar kısmından şans eseri ağ ayarlarına girebildim ağı sıfırla dedim 2kere önüme Windows 5 dakika içinde kapatılacak dedi sonra orayı kapadım.

5 dk sonra kapanacak ve ağ sıfırlanmış olacak daha sonra siz internet üzerinden modem driver indiriceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…