Maalesef hala internete giremiyorum hala ayarlara girince atıyor o driveri telefondan indirip bilgisayara atabilir miyim?5 dk sonra kapanacak ve ağ sıfırlanmış olacak daha sonra siz internet üzerinden modem driver indiriceksiniz.
Maalesef hala internete giremiyorum hala ayarlara girince atıyor o driveri telefondan indirip bilgisayara atabilir miyim?5 dk sonra kapanacak ve ağ sıfırlanmış olacak daha sonra siz internet üzerinden modem driver indiriceksiniz.
Maalesef hala internete giremiyorum hala ayarlara girince atıyor o driveri telefondan indirip bilgisayara atabilir miyim?
Ac1200 model için driver bulamadım ben sizi de gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum kusura bakmayın acaba siz link vs atabilir misiniz?Evet atabilirsiniz.
Yok o açma kapama için.Fotoğrafta uçak modu diyor?
AC1200 model için driver bulamadım ben sizi de gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum kusura bakmayın acaba siz link vs atabilir misiniz?
Yok o açma kapama için.
Aynen bu herhalde buna baktım zaten ama kafam çok karıştı bir sürü seçenek vardı hangisini seçicegimi bilmediğimden çıktım V1 benimki galiba ama neyi indiriceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz acaba? Biliyorum sizden çok şey istedim bu geç saatte ama bilmediğimdenHemen bakıyorum.
Hocam modeminiz bu mu için İndir Archer C1200 | TP-Link Türkiye
Aynen bu herhalde buna baktım zaten ama kafam çok karıştı bir sürü seçenek vardı hangisini seçeceğimi bilmediğimden çıktım V1 benimki galiba ama neyi indiriceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz acaba? Biliyorum sizden çok şey istedim bu geç saatte ama bilmediğimden.
Hocam sağolun o modem driver olayını yaparken bir deniyim dedim kabloyu takıp siteye girmeye çalışınca girdi tekrardan sağolun siz olmasanız ne yapardım hiçbir fikrim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.