GETZCII Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 7 5825u with Radeon Graphics,8x2=16 GB GDDR4 3200Mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2023 #1 Bilgisayarım kendi kendine reset atıp duruyor. Bunun sorunun sebebi nedir?
Çözüm GETZCII 5 Nisan 2023 egg bu bizim sarp dedi: HDD sorun olsaydı boot etmezdi. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunum çözüldü. Windows'umla alakalıymış.
egg bu bizim sarp dedi: HDD sorun olsaydı boot etmezdi. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunum çözüldü. Windows'umla alakalıymış.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.421 Çözümler 23 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2023 #2 GETZCII dedi: Bilgisayarım kendi kendine reset atıp duruyor. Bunun sorunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam video şeklinde atarsanız daha iyi yanıt verebiliriz belki. Artı 0 Eksi
GETZCII dedi: Bilgisayarım kendi kendine reset atıp duruyor. Bunun sorunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam video şeklinde atarsanız daha iyi yanıt verebiliriz belki.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 GETZCII dedi: Bilgisayarım kendi kendine reset atıp duruyor. Bunun sorunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... E hocam hiçbir şey demezseniz size yardım edemeyiz ki. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
GETZCII dedi: Bilgisayarım kendi kendine reset atıp duruyor. Bunun sorunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... E hocam hiçbir şey demezseniz size yardım edemeyiz ki.
KS KS GETZCII Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 7 5825u with Radeon Graphics,8x2=16 GB GDDR4 3200Mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2023 #4 Bir saniye, videoyu atıyorum. Teknik Servis dedi: Hocam video şeklinde atarsanız daha iyi yanıt verebiliriz belki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Bir saniye, videoyu atıyorum. Teknik Servis dedi: Hocam video şeklinde atarsanız daha iyi yanıt verebiliriz belki. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #5 GETZCII dedi: Bir sn video yu atıyorum Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal diskte veya BIOS pilinde sorun olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
GETZCII dedi: Bir sn video yu atıyorum Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal diskte veya BIOS pilinde sorun olabilir.
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.421 Çözümler 23 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2023 #6 egg bu bizim sarp dedi: Büyük ihtimal diskte veya BIOS pilinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pili ile bence alakası yok... Direkt HDD de sorun. Artı 0 Eksi
egg bu bizim sarp dedi: Büyük ihtimal diskte veya BIOS pilinde sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS pili ile bence alakası yok... Direkt HDD de sorun.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #7 Teknik Servis dedi: Hocam BIOS pili ile bence alakası yok... Direkt HDD de sorun. Genişletmek için tıkla... HDD sorun olsaydı boot etmezdi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023 Artı 1 Eksi
Teknik Servis dedi: Hocam BIOS pili ile bence alakası yok... Direkt HDD de sorun. Genişletmek için tıkla... HDD sorun olsaydı boot etmezdi.
KS KS GETZCII Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri amd ryzen 7 5825u with Radeon Graphics,8x2=16 GB GDDR4 3200Mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2023 #8 egg bu bizim sarp dedi: HDD sorun olsaydı boot etmezdi. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunum çözüldü. Windows'umla alakalıymış. Artı 0 Eksi Çözüm
egg bu bizim sarp dedi: HDD sorun olsaydı boot etmezdi. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunum çözüldü. Windows'umla alakalıymış.