Çözüldü RTX 3050 sistem kendi kendine reset atıp BIOS'a giriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oduncu Reis

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB (2x8GB) 3200MHz
SSD veya HDD modeli
ADATA SwordFish Serisi 500GB SSD M.2 1800-1200MB/s
Ekran kartı
MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X XS 8G OC
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX II AM4 DDR4
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 AM4 DDR4
Normalde böyle şey olmazdı. Bilgisayar başından 3dk kalkmıştım geldiğimde ilk baş kendine reset atmıştı, bu olay tekrarlandığında bu sefer BIOS'a atmıştı. Bugünde video izlerken kulaklıktan cart diye ses geldi ve PC tamamen dondu ve hiçbir şey yapamadım. Reset attım kasadan, açıldığında direk BIOS'a attı. PC'yi alalı daha 1 ay olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum efendiler.

Çözüm
Settings'e girin Save&Exit bölümünde Restore Defaults bölümüne tıklayıp Yes butonuna basın. Sonra sağ üstteki çarpı işaretine basın size kaydetmek istiyor musunuz diyecek ardından yes tuşuna basın.
Merhaba. İyi akşamlar. Aynı sorun tekrar yaşandı. Ne yapmalıyım? Windows üzerinden format atsam düzelir mi?
İyi akşamlar son bir şey deneyelim ve %90 sorunu çözeceğiz. BIOS'a tekrar girin Default Mode'a geçin. Size geçmek istiyor musunuz diye bir soru soracak OK butonuna tıklayın. Ve Save&Exit bölümünden BIOS'tan çıkın.

İyi akşamlar son bir şey deneyelim ve %90 sorunu çözeceğiz. BIOS'a tekrar girin Default Mode'a geçin. Size geçmek istiyor musunuz diye bir soru soracak OK butonuna tıklayın. Ve Save&Exit bölümünden BIOS'tan çıkın.
Buradaki Default bölümü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 225433.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 225433.png
    108,1 KB · Görüntüleme: 17
Hocam bende öyle bir şey yok. F9 basıyorum "Save Overclock Profile" açılıyor.

Buradaki Default bölümü.

Bende öyle bir şey gözükmüyor. F9 basıyorum "Save Overclock Profile" açılıyor.

Settings'e girin Save&Exit bölümünde Restore Defaults bölümüne tıklayıp Yes butonuna basın. Sonra sağ üstteki çarpı işaretine basın size kaydetmek istiyor musunuz diyecek ardından yes tuşuna basın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı