caner inan Hectopat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2015 #11 Harici diskinize yedekleyin ve format atın ben böyle düşünüyorum kolay gelsin.
DCprrooh Hectopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 243 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisliği 6 Haziran 2015 #12 Sorununuz çözülmediyse SpyBOT öneririm. Kendisi bu tür virüslerin hakkından iyi geliyor.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 6 Haziran 2015 #13 DCprrooh dedi: Sorununuz çözülmediyse SpyBOT öneririm. Kendisi bu tür virüslerin hakkından iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Norton sanırım çözdü sıkıntıyı hocam ama yeniden tekrarlama gibi bir durum olursa deneyeceğim, teşekkürler.
DCprrooh dedi: Sorununuz çözülmediyse SpyBOT öneririm. Kendisi bu tür virüslerin hakkından iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Norton sanırım çözdü sıkıntıyı hocam ama yeniden tekrarlama gibi bir durum olursa deneyeceğim, teşekkürler.
CatchFire Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 724 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaçak Ekonomist 6 Haziran 2015 #14 Ginnn, hocam ya virüs GTA5'in içindeyse insan düşünmeden edemiyor.
Savia Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 3.112 Makaleler 1 Çözümler 13 7 Haziran 2015 #15 CatchFire dedi: Ginnn, hocam ya virüs GTA5'in içindeyse insan düşünmeden edemiyor. Genişletmek için tıkla... yedekledim harici HDD'ime ne çıkarsa bahtımıza
CatchFire dedi: Ginnn, hocam ya virüs GTA5'in içindeyse insan düşünmeden edemiyor. Genişletmek için tıkla... yedekledim harici HDD'ime ne çıkarsa bahtımıza