Bilgisayarım Minecraft kaldırır mı?

Arkadaşlar crackli minicraft indireceğim sizce kaldırır mı? Hypixel filan gireceğim ironisiz cevap verin. 😭

Sistem:
RTX 3090 Ti.
215 MB RAM.
Intel Celeron g440.
Depolama: 1 telebayt fılaş bellek.
Anakart: Gigabyte H310M h
Bu RAM ile istediğiniz oyunları açabilirsiniz. Fakat ekran kartınızın herhangi bir oyunu oynatacağını sanmıyorum. Ayrıca depolamanız zayıf kalmış. En azından 1 grambayt olmalıydı. 1grambayt yeter. 1 kilobayt fazla ağır olur. Abime tartım oradan 1 gram bayt. Ayrıca işlemci fanı fazla elektrik yakar Minecraft oyununda bence siz en iyisi işlemciye biraz üfleyin. Eğer nefesiniz yorulursa işlemciye biraz çikolata ve diş macunu sürün. Diş macununun gün boyu ferahlık etkili olmasına dikkat edin. Ayrıca ekran kartınız yetersiz olduğu için internetten biraz ekran kartı indirin ya da ekran kartını söküp yerine banka ya da kredi kartı takın. Eğer ısınırsa kartınızın limitini yükseltin ya da hesabınıza biraz para yatırın. Ek olarak klavye yerine televizyon kumandası, mouse yerine klima kumandası, ekran yerine de telefon kamerası kullanmayı unutmayın.

Bu RAM ile istediğiniz oyunları açabilirsiniz. Fakat ekran kartınızın herhangi bir oyunu oynatacağını sanmıyorum. Ayrıca depolamanız zayıf kalmış. En azından 1 grambayt olmalıydı. 1grambayt yeter. 1 kilobayt fazla ağır olur. Abime tartım oradan 1 gram Bayt. Ayrıca işlemci fanı fazla elektrik yakar Minecraft oyununda bence siz en iyisi işlemciye biraz üfleyin. Eğer nefesiniz yorulursa işlemciye biraz çikolata ve diş macunu sürün. Diş macununun gün boyu ferahlık etkili olmasına dikkat edin. Ayrıca ekran kartınız yetersiz olduğu için internetten biraz ekran kartı indirin ya da ekran kartını söküp yerine banka ya da kredi kartı takın. Eğer ısınırsa kartınızın limitini yükseltin ya da hesabınıza biraz para yatırın. Ek olarak klavye yerine televizyon kumandası, mouse yerine klima kumandası, ekran yerine de telefon kamerası kullanmayı unutmayın.

Sağ olun hocam +90 ms alıyorum çok hızlandı bilgisayar.

Hayır 215 araştırmanızı öneririm.
Hocam öyle bir şey yok. En azından ben bulamadım.
1657882923287.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı