Merhaba, bilgisayarım oyunlarda kendine reset atıyor. Ekran kartına termal macun sürdüm, islemciye yeni fan aldım, termal macun sürdüm fakat ne yaptıysam olmadı. Geçen işlemciyi çıkartıp taktım, fanın yönünü değiştirdim düzeldi. 1 hafta sorunsuz kullandım, şimdi aynı sorun tekrar başladı, yardım edin lütfen.
Eğer bilgisayar yük oyun oynarken yani yük esnasında elektrikler gitmiş gibi reset atıyor ve hiçbir hata vermiyor ise PSU problemlidir, farklı bir PSU ile denemenizi öneririm.
OCCT ile 3D ve Power testi yapın, sonucunu paylaşın. Test yaparken bilgisayar kendini resetlemezse veya bir hata vermezse, MemTest86 ile RAM'lerinizi test edin.
OCCT ile 3D ve Power testi yapın, sonucunu paylaşın. Test yaparken bilgisayar kendini resetlemezse veya bir hata vermezse, MemTest86 ile RAM'lerinizi test edin.
Merhaba değerler niye bu kadar çıkıyor anlamadım, yapılması gereken her şeyi yaptım, termal macun en kalitelisini aldım, ayrıyeten en kaliteli işlemci fanlarından birini aldım, 3-4 dakikadan sonra kendine reset attı power testinde.