Merhaba, bilgisayarım oyunlarda kendine reset atıyor. Ekran kartına termal macun sürdüm, islemciye yeni fan aldım, termal macun sürdüm fakat ne yaptıysam olmadı. Geçen işlemciyi çıkartıp taktım, fanın yönünü değiştirdim düzeldi. 1 hafta sorunsuz kullandım, şimdi aynı sorun tekrar başladı, yardım edin lütfen.
Eğer bilgisayar yük oyun oynarken yani yük esnasında elektrikler gitmiş gibi reset atıyor ve hiçbir hata vermiyor ise PSU problemlidir, farklı bir PSU ile denemenizi öneririm.
Merhaba 1280x720 de yaklaşık 30 dakika test yaptım kapanmadı, şimdi de Power testini 30 dakika yaptım buyurun sonuç, dün power testini yaparken bazen açar açmaz bazen de 2 dakikada reset attı, kendine şimdi yaklaşık 23 dakikada değerler böyle ve kapanmadı.