Merhaba, bilgisayarım oyunlarda kendine reset atıyor. Ekran kartına termal macun sürdüm, islemciye yeni fan aldım, termal macun sürdüm fakat ne yaptıysam olmadı. Geçen işlemciyi çıkartıp taktım, fanın yönünü değiştirdim düzeldi. 1 hafta sorunsuz kullandım, şimdi aynı sorun tekrar başladı, yardım edin lütfen.
Eğer bilgisayar yük oyun oynarken yani yük esnasında elektrikler gitmiş gibi reset atıyor ve hiçbir hata vermiyor ise PSU problemlidir, farklı bir PSU ile denemenizi öneririm.
@XxmrfirexX prime95 ile small FFTs testi yapar mısın? AIDA64 ile sıcaklık takip et reset atacak mı? Anlattıkların PSU arızası ya da yetmediği durumda olur ama sende sıcaklıkta 99 o kafamı karıştırdı.
Bir de PC yorduktan sonra restart atıyor, kendine daha sonrasında yeniden başlattıktan sonra sesler Echo'lu geliyor cızırtı yapıyor, acaba anakart sorunu mu diye düşünmeye basladım?
Bir de PC oyunlarda kendine reset attıktan sona cızırdama ve Echo sorunu başlıyor, oyunlara girdiğimde oluyor sadece o cızırtı Discord da veya müzik dinlerken felaket cızırtı oluyor, yük altındayken kasadan ses geliyor, sanki fana bir şey sürtüyomuş gibi, ama sesin nereden geldiğini bulamadım.