Kaldırabilceği oyunları açmıyor mesela FIFA 19 Origin'den demo indirdim açmıyor son driverlarını da indirdim ama açılmıyor nasıl çözebilirim sizce format atsam düzelir mi?
Kaldırabilceği oyunları açmıyor mesela FIFA 19 Origin'den demo indirdim açmıyor son driverlarını da indirdim ama açılmıyor nasıl çözebilirim sizce format atsam düzelir mi?
Sistemin yetmemesi oyunların açılmayacağı anlamına gelmez. FPS değerleri yeterli düzeyde olmaz ama oyun açılır bilgilendirme yaparken doğru yapalım. Gtx 660 fifa 19 oyununda 70 FPS'i rahat verebilcek kart. Sisteminizde bir problem olabilir yada indirdiğiniz demoyla alakalı olabilir diğer oyunlar açılıyor mu ?
Mesela FIFA 19 originden yukledim oyunda yukleme ekrani geldi kendi kendine kapandi.
PUBG'de en dusuk ayarlara 20 30 FPS arasi aldim, sizce de az degil mi? Bir de PES 2019 indirdim acilmadi ama sistemim yetiyor.
Originden indi hic bir sikintisi da yok. Sizce w7 format atsam duzelir mi?
Mesela fifa 19 originden yukledim oyunda yukleme ekrani geldi kendi kendine kapandi
Pubg de en dusuk ayarlara 20 30 fps arasi aldim sizcede az degilmi bir de pes 2019 indirdim acilmadi ama sistemim yetiyor
Originden indi hic bir sikintisida yok sizce w7 format atsam duzelirmi ?
Uyumluluk açısından güncel oyunlar için windows 10 1903 sürüm format atmanız daha doğru olur, sisteminizde normal kullanımda bir sorun yoksa oyun için driverlarla ilgili bir sorun olabilir driver kurmuş olabilirsiniz ama yanlış şekilde kurmuş da olabilirsiniz. DDU ile driverınızı kaldırıp temiz bir şekilde ekran kartı driverınızı tekrar kurmanızı öneririm. Eğer değişmezse windows 10 1903 temiz format kurulumu yapın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.