Yaptım.
Ayrıntılara tıklayın ablam.
Yaptım.
Ayrıntılara tıklayın ablam.
NVIDIA ile monitöre ses verilir. Dahili yonga ile kurulu gözükmüyor. High Definition Audio bile yok. Bunların gözükmesi lazımdı. Galiba USB kulaklık var. Bir de bunu gördüm.
NVIDIA ile monitöre ses verilir. Dahili yonga ile kurulu gözükmüyor. High Definition Audio bile yok. Bunların gözükmesi lazımdı. Galiba USB kulaklık var. Bir de bunu gördüm.
BIOS üzerinden de açıksa anakart kaynaklı sıkıntı da olabiliyor. Daha önce de denk gelmiştim. İşlemci soketinde sıkıntı çıkmıştı.Evet USB kulaklık var SteelSeries Arctis 7 Wireless. Ne yapmam gerekiyor? Ne yüklemeliyim?
Evet USB kulaklık var SteelSeries Arctis 7 Wireless. Ne yapmam gerekiyor? Ne yüklemeliyim?
Hoparlör satın aldım ve bilgisayarıma taktığımda çalışmadıgını fark ettim kulaklık vs sorunsuz calısıyor ama evdeki 3 farklı hoparlörü takıyorum çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde Realtek gibi ses aygıtları kurulu gözükmüyor ve denetim masasında hangi Realtek uygulamasını indirsem hiçbir türlü çalışmadı. Anakartım MSI B450 Tomahawk Max.
Biostu kontrol ettiğimde enabled idi disabled yapıp DDU ile ses driverini kaldırıp ana kartından sitesine girip en güncel ses driverini yükleyip denedim ve sonuç hala aynı![]()
Hocam format atmayı denediniz mi saçma gibi ama en azından kurulum sırasında gelebilir sürücü.
Aslında 1 hafta önce format atmıştım ondan önce de hoparlör kullanmıyordum yeni satın aldım.
Araştırdığımda aygıt yöneticisinde Realtek'in gelmesi gerekmiyor mu? Veya NVIDIA high definitaion Audio yüklü mü diye acaba.
Hocam format atmayı denediniz mi saçma gibi ama en azından kurulum sırasında gelebilir sürücü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.