NVIDIA ile monitöre ses verilir. Dahili yonga ile kurulu gözükmüyor. High Definition Audio bile yok. Bunların gözükmesi lazımdı. Galiba USB kulaklık var. Bir de bunu gördüm.
NVIDIA ile monitöre ses verilir. Dahili yonga ile kurulu gözükmüyor. High Definition Audio bile yok. Bunların gözükmesi lazımdı. Galiba USB kulaklık var. Bir de bunu gördüm.
Hoparlör satın aldım ve bilgisayarıma taktığımda çalışmadıgını fark ettim kulaklık vs sorunsuz calısıyor ama evdeki 3 farklı hoparlörü takıyorum çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde Realtek gibi ses aygıtları kurulu gözükmüyor ve denetim masasında hangi Realtek uygulamasını indirsem hiçbir türlü çalışmadı. Anakartım MSI B450 Tomahawk Max.
Biostu kontrol ettiğimde enabled idi disabled yapıp DDU ile ses driverini kaldırıp ana kartından sitesine girip en güncel ses driverini yükleyip denedim ve sonuç hala aynı