Bilgisayarıma Güç Gelmiyor

Bağlantılar normal gözüküyor. Aklıma gelen statik elektrik ama ne kadar etkiler bilmiyorum. Siz yinede psu kablosunu söküp bekleyin tekrar geri takın olmazsa bir uzmana gitmekde fayda var. Ayrıca kasa arkasında ki şalter açık mı.:)

Bağlantılar normal gözüküyor. Aklıma gelen statik elektrik ama ne kadar etkiler bilmiyorum. Siz yinede psu kablosunu söküp bekleyin tekrar geri takın olmazsa bir uzmana gitmekde fayda var. Ayrıca kasa arkasında ki şalter açık mı.:)
Açık :) Fakat bu olay 2 ay kadar önce olmuştu :) statik elektrik olmaz gibime geliyor :) 2 aydır bilgisayarsızım :(

Bilgisayarcıya götürdüğümde anakart değişicek demişti. Fakat neden anakart değişsin ki. Hadi yüksek voltaj yedi dese anlarım ama neden anakart değişicek dedi anlamadım :)

Sistemi komple söküp tekrar takmayı denediniz mi hocam?
Denedim, denemez miyim? 3 kez falan denedim ama nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak nasıl temizlediniz kasayı:D
Elimde boya fırçası bulunmadığı için sulu boya fırçası ile yaptım :D Tek tek parçaları söktüm. Fanları çıkardım. İçlerindeki tozları temizledim. Daha sonra işlemcinin üzerindeki termal macunu asetonlu pamuk yardımı ile temizledim, kuruttum :) Daha sonra parçaları tek tek takmaya başladım. Önce anakarta parçaları taktım. Daha sonra anakartı kasaya monte ettim. PSU'yu taktıktan sonra kasaya gücü verdim açıldı fakat ekranı takmadığım için kapattım :) Ekranı taktıktan sonra kasa birdaha açılmadı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı