Merhaba, bugün indirdiğim bir program sonucu bilgisayarıma hacker girdi. Bilgisayarım kendini yeniden başlattı ve şu an açılmıyor, interneti kapatıp denedim olmuyor. Bilgisayara format atmak için flash bellek taktım ve BIOS'a girdim fakat 64 Bit'i seçtikten sonra yükleme yerinde kalıyor devamı gelmiyor. Ne yapmam lazım? Ne olur yardım edin.
Crack oyun indirmeyle alakası olduğunu sanmıyorum neredeyse en az 10 yıldır crack programlar kullanıyorum Max normal trojan veya mining virüsü girmiştir onlarda formatla gitti yani bileşenlere kadar yayılan bir virüs görmedim ha tabii ben görmedim diye olmayacak diye bir şey yok Bandicam Full indir yazıp indiriyorsan girmesi normal. (örnek)
Hocam oyun yapmaya başladım ve oyunum için 8 bit müzik yapmak için program arıyordum ve buldum da fakat fiyatı çok pahalıydı ve bende öğrenci olduğum için crack yüklemek zorunda kaldım.Doğrusu yüklediğim şey uygulama değildi
Hocam oyun yapmaya başladım ve oyunum için 8 bit müzik yapmak için program arıyordum ve buldum da fakat fiyatı çok pahalıydı ve bende öğrenci olduğum için crack yüklemek zorunda kaldım.Doğrusu yüklediğim şey uygulama değildi
Crack oyun indirmeyle alakası olduğunu sanmıyorum neredeyse en az 10 yıldır crack programlar kullanıyorum Max normal trojan veya mining virüsü girmiştir onlarda formatla gitti yani bileşenlere kadar yayılan bir virüs görmedim ha tabii ben görmedim diye olmayacak diye bir şey yok Bandicam Full indir yazıp indiriyorsan girmesi normal. (örnek)
Hocam oyun yapmaya başladım ve oyunum için 8 bit müzik yapmak için program arıyordum ve buldum da fakat fiyatı çok pahalıydı ve bende öğrenci olduğum için crack yüklemek zorunda kaldım. Doğrusu yüklediğim şey uygulama değildi