Bilgisayarıma macOS nasıl kurabilirim?

Serendipity

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2020
Mesajlar
2.656
Makaleler
3
Çözümler
4
Arkadaşlar incelemek amacıyla sistemime W10 ile dual boot olacak şekilde macOS kurmak istiyorum da, hangi sürüm ekran kartımı destekler ve nasıl kurabilirim?

Sistem:

Intel i3-10100F
8 GB RAM
GTX 1650S
 
Hackintosh sağlıklı değil mi? :D


Buraya @Yiğit Gençer'ı ve @tristessehivernale'u çağırıyorum.


Derkeeeen gelmiş bile. :D

Kuramazsınız. i3-10100F'te "F" serisi olduğu için grafik birimi yok ve 1650S desteklenmiyor.
Değil, sizin de arkadaşa yazdığınız gibi çok küçük bir donanım skalasında çalışan ve hiçbir zaman native macOS X tadı veremeyen bir durum ne yazık ki.
 
Ekran kartı ve işlemci macOS ile uyumlu ise neden olmasın.

Sonra anakarttaki Wi-Fi chipseti, sonra ses chipseti şu bu derken kendinizi Reddit'te driver yazan dev arkadaşlara yalvarırken buluyorsunuz. Hoş eğer sizin de dediğiniz gibi baştan Hackintosh için bir sistem toplanırsa uyumlu komponentlerle kaymak gibi bir tecrübe yaşamak da mümkün, Linus yeni Mac Pro çıktığında bütün benchlerde daha düşük maliyet ile geçmişti Apple'ın sistemini.
 
Artı -1 Eksi
Dostum, gereksiz mesaj atmasan mı artık? 7 Mart'ta kayıt olup ilk işin burada gereksiz mesaj atmak mı? Kaçıncı yıldayız, 2013 mü? Neyin chipsetini arayacak insanlar? AppleALC var, ses kartına göre layout deneyip %99 sonuç alıyorsun. Bunun en son çaresi de VoodooHDA. Masaüstü giriş seviyesi anakartta neyin Wi-Fi chipseti varmış? Adamlar Intel Wi-Fi kartları için bile OpenIntelWireless'i getirmiş, hiçbir şeyden haberin ve bilgin yokken bunları söylemen o kadar komik görünüyor ki. Yapma yani, gerek yok. Başka kategorilerde kas mesaj kasacaksan.
 

Geri
Yukarı